UNUTULMAYAN NAĞMELER KOROSU ÖZLEM GİDERDİ

 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun yaş almış çınarlarımızda ve özellikle alzheimer hastalığında müzik terapisinin önemine dikkatleri çekmek için Şef Hasan Basri Üstün yönetiminde kurduğu 'Unutulmayan Nağmeler Korosu' uzun bir aradan sonra Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde bir araya geldi.

Emine Kuren'in haberine göre Normalleşme Tedbirleri Genelgesi'nin açıklamasının ardından pandemi boyunca duydukları özlemi gidermek amacıyla bir araya gelen Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Unutulmayan Nağmeler Korosu' Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimleri olan yaş almış çınarlara unutulmaz anlar yaşattı.

Geçmişten günümüze birçok medeniyette kullanılan 'Müzik Terapisi'nin bireyleri psikolojik ve sosyolojik alanlarda tedavi ettiğini belirten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu yeni çalışma döneminde 'Unutulmayan Nağmeler Korosu'nun büyük bir özveriyle ve heyecanla çalışmalarına başlayacağını belirtti. Yeni çalışma dönemindeki tüm proje ve çalışmalarına herkesi davet etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder