Tarsus Belediyesi Yol Asfaltlama Çalışmalarını Şehir Genelinde Tüm Hızıyla Devam Ettiriyor

 

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallerin sokaklarında deforme olan yollarda

asfaltlama, yama, kaldırım düzenleme ve bordür yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 Yapılan tespitler doğrultusunda belirlenen plan ve program dâhilinde çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren, Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Öğretmeler Mahallesi’nde yürüttükleri çalışmaların sonuna gelindi. Yapılan düzenleme ve asfaltlama çalışması sonrası Öğretmenler Mahallesinde sokaklar daha düzgün ve araç kullanmaya daha elverişli duruma getirildi.

 Tarsus’un genelinde sahada yaptıkları incelemelerin ardından, mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlerde ve halkın talepleri doğrultusunda, ilçe sakinlerinin ulaşım konforu ile birlikte araç sürüş kolaylığının sağlanması adına çalışmalarını özenle yürüten, Fen Müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın direktifleri doğrultusunda hummalı şekilde çalışmalarını devam ettiriyorlar.

Asfaltı ve parkeleri yıpranan sokaklarda, kaldırım onarım çalışması ve asfalt sökümü yapılırken MESKİ, TEDAŞ ve AKSAGAZ çalışmaları tamamlanan sokaklara sıcak asfalt serimi yapılıyor. Yapılan çalışmalarda vatandaşların mağduriyet yaşamalarına özen gösterilen çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması amaçlanıyor.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder