TOROSLAR'IN DÖRT BİR YANINDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarını hızlandıran belediye, çevik belediyecilik anlayışla sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarım hizmetleriyle vatandaşlara daha güvenli ve nitelikli ulaşım imkanı sunuyor.

 Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda,  Portakal Mahallesi'nde finişerle asfalt serim, Demirtaş, Çavuşlu, Toroslar, Tozkoparan ve Sağlık Mahalleleri'nde ise sıcak asfalt  çalışmaları gerçekleştirdi.

 Ekipler, asfalt çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan birçok sokakta da yol bakım, onarım ve kilit parke çalışmalarına devam ediyor.

 "Mahallemizin Çehresi Değişti"

 Yollarının yenilenerek daha modern bir görünüme kavuştuğunu belirten mahalle sakinleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

 İlçe esnafı Nezir Beyhan; "Yaklaşık 9 yıldır Toroslar'da esnaflık yapıyorum.  Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'dan Allah razı olsun. Yollarımız yenilendi ve daha güzel bir görünüme kavuştu. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

 İlçe esnafı Ali Çelik de Başkan Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; "Belediyemizin ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz. Bu hizmetlerin devamını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 Başkan Yılmaz: "İlçemizi Güçlü Yarınlara Taşıyoruz"

 Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hem merkezde hem yaylalarda yol yapım çalışmalarının eş zamanlı olarak koordineli bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.

 Başkan Yılmaz; "İlçemizin birçok noktasında asfalt serim ve kaldırım çalışmaları yaparak hemşehrilerimize daha kaliteli ulaşım imkanı sağlıyoruz. Ekiplerimiz sahada büyük bir özveriyle çalışmalarına devam ediyor. İmardan ulaşıma, spordan turizme ve sosyal belediyeciliğe kadar Çevik Belediyecilik anlayışla hayata geçirdiğimiz ve devam ettiğimiz hizmetlerimizle Toroslarımızı güçlü yarınlara taşıyoruz" şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder