TARSUS KAYMAKAMI OTCU, ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ŞEN’İ ZİYARET ETTİ

 

TARSUS HABERLERİ/ Tarsus Kaymakamlığı’na atandığı günden bu yana halkın ve kentin sorunlarına gösterdiği duyarlılıkla halkın takdirini kazanan Kadir Sertel Otcu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

Oda Başkanı Duran Şen ve yönetim kurulu üyelerinden Adem Göçer ve Hidayet Şahin tarafından karşılanan Kadir Sertel Otcu, pandemi nedeniyle uygulanan 17 günlük kısıtlamada her türlü tedbirleri alarak, kontrol ve denetim çalışmasını yaptırdıklarını belirterek, koronavirüse karşı sürdürülen mücadele çalışmasına herkesin  destek olmasını istedi ve herkesin kurallara harfiyen riayet etmeleri gerektiğini söyledi.

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ile kentin değişik sorunları ve çözüm yolları konusunda fikir alış verişinde bulunan Kaymakam Otcu, “Tarsus'un en önemli meslek odalarından birisi olan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın kıymetli Başkanı Duran Şen ve yönetiminin faaliyetleri oldukça isabetli. Tüm sivil toplum kuruluşları gibi Meslek Odalarımızda bizim için son derece kıymetlidir. Bu bağlamda sadece üyelerinin değil, Tarsus'un da sorunlarına büyük duyarlılık gösteren Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen'i ve yönetim kurulunu kutluyorum” dedi.

Tarsus'ta trafik kontrol ve denetimlerinin sistemli ve düzenli bir şekilde devam ettiğini dile getiren Kaymakam Otcu, sadece toplu taşıma araçları sürücülerinin değil, tüm araç sürücülerinin trafik kurallarına harfiyyen riayet etmeleri gerektiğini vurgulayarak, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın kazaların önlenmesinde çok önemli olduğunu ifade etti.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise Kaymakam Otcu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Oda yönetimi olarak Tarsus'umuzun hayatın her alanında gelişmesi için var gücümüzle çalışıp, çabalıyoruz. Bizler hep Tarsus sevdalısıyız. Tarsus'umuz için her zaman hizmetteyiz. Kıymetli Kaymakamımız Tarsus’umuza atandığından bu yana vatandaşların ve şehrimizin sorunlarına karşı son derece duyarlılık göstererek sorunların çözümlenmesine önemli katkı sağlamaktadır. Sürekli  halkın içinde bulunan Kaymakamımız herkesin takdirini kazanmıştır. Ziyaretiyle de bizleri mutlu etmiştir” şeklinde duygularını dile getirdi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder