MERSİN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KAN BAĞIŞI FAALİYETİ




 Mersin İl Jandarma Komutanlığı Hizmet Binasında Kızılay Kan Merkezi Tarafından kan ürünleri stoklarının düşmesi nedeniyle Jandarma personelinin katılımı ile kan bağışı faaliyeti düzenlendi

Ülkemizde ve tüm dünyada görülen Coronavirüs  (Covid-19)  hastalığı nedeniyle kan ve kan ürünleri stoklarının düşmesi sebebiyle Mersin İl Jandarma Komutanlığı hizmet binasında Kızılay Kan Merkezi tarafından Jandarma personelinin katılımı ile kan bağışı faaliyeti düzenlenmiştir.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı personelinin katılımı ile düzenlenen kan bağışı faaliyeti sonucunda Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunahan  DEMİR ve Mersin Kızılay Kan Bağış Müdürü Dr.Saltuk Buğra Özcanlı tarafından Mersin İl Jandarma Komutanlığı adına düzenlenen Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Madalya Ödülü İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necip ÇARIKCIOĞLU’na takdim edilerek kan bağışında bulunan Jandarma personeline teşekkür edilmiştir. Vatandaşlarımıza yardımı ilke olarak benimseyen Mersin İl Jandarma Komutanlığı ilerleyen süreçlerde kan bağışı faaliyetine devam edileceği bildirildi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder