BAŞKAN YALÇIN, KIRSAL KESİMDEKİ ÜYELERİNİ ZİYARET EDİYOR, HEM DE UYARI DA BULUNUYOR

 


Tarsus Haber/
  Tarsus Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Yalçın merkez üyelerinin yanı sıra kırsal köylerdeki üyelerini ziyaret ederek uyarıda bulunuyor.

Yılların verdiği bilgi ve birikimini üyelerine aktaran Başkan Yalçın, aynı zamanda büyük marketler ve AVM konusunda  üyelerinin yanında olan ve savunarak mücadele vermesiyle de takdir topluyor.

Üyelerini mesafe, maske ve hijyen konusunda sık sık uyaran Başkan Yalçın: ‘’ İSDEM bünyesinde  "Oda Denetim Ekibi" olarak Odamız üyelerini işyerlerini  kırsal kesimdeki Bakkallarımızı  denetleyerek gerekli rehberlik faaliyetleri kapsamında hem incelemelerde  ve    hatırlatmalarda bulunduk. Hemde zor günlerden geçen Esnaf ve sanatkarlarımızı ziyaret ettik."   diyerek şunları kaydetti: "Maskemizi takalım, MESAFE  kurallarına uyalım ve temizliğe özen gösterelim   toplu halde bulunmayalım. Hastalık bulaşıcıdır, bunun tedbirini almazsak hastalığı yenemeyiz. Hizmet Erbabı Esnaf ve Sanatkârlarımız gerekeni yapıyor .

Lütfen hizmet alan tüm canlarımız sizlerde gerekeni yapınız. Tüm sevdiklerimiz ve ÜLKEMİZ İÇİN ESNAFLARIMIZA HELÂL BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM" dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder