BAŞKAN BOZDOĞAN: BİR TARSUSLU OLARAK YAPILACAK ÇALIŞMALARI GÖRÜNCE MUTLU OLDUM

 

Başkan Seçer, Tarsus’ta Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan, çalışmaları devam eden, ilerleyen günlerde yapılacak olan ve şu anda proje çalışmaları yürütülen cadde, bulvar ve yol çalışmalarını inceledi. Seçer, yol incelemelerini çevre dostu CNG’li ‘Sarı Limon’la yaptı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın da eşlik ettiği incelemelerde Başkan Seçer, “Umut ediyorum kısa süre içerisinde çok önemli çalışmalarımız sonuçlanacak ve vatandaşlarımız da bunun neticesini memnuniyetle görecek” dedi.

Tarsus Belediyesi’yle yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunduklarını söyleyen Seçer, “Özellikle Tarsus şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununu çözmeye yönelik değerlendirmeler yaptık” diye konuştu. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise “Yapılacak yolları, caddeleri görünce bir Tarsuslu olarak, bu kentte yaşayan bir insan olarak çok mutlu oldum” dedi. 

Trafik sorunu ve otopark sorununu çözmeye yönelik değerlendirmeler yaptık”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile ilçede incelemelerde bulunduklarını söyleyen Başkan Seçer, Tarsus mesaisini şu sözlerle değerlendirdi:

“Birçok mahalleye gittik. Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmalarını inceledik. Tarsus Belediyesi ile yapacağımız, yaptığımız bazı çalışmalar konusunda da değerlendirmeler yaptık. Özellikle Tarsus’un şehir merkezindeki trafik sorununu ve otopark sorununu çözmeye yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Tarsus değerli, önemli, stratejik bir ilçemiz. Mersinimizin de en büyük ilçesi. En değerli ilçelerinden, bütün ilçelerimiz mutlaka değerli. Ama hem kadim bir ilçe hem nüfus olarak çok yoğun bir ilçemiz. Önemli sanayi yatırımları da başladı. 2 OSB yapılıyor. Bir karma OSB, bir diğeri de tarım ürünleri işleme OSB. Onlar da Tarsus ekonomisine değer katacak. Diğer taraftan Tarsus zaten bir tarım, bir ticaret kenti. Şehre yapacağımız dokunuşlarla tabi ki bu dokunuşların da çağdaş şehircilik prensipleri çerçevesinde olması gerekiyor. Güzel bir çalışma oldu. Umut ediyorum kısa süre içerisinde çok önemli çalışmalarımız sonuçlanacak ve vatandaşlarımız da bunun neticesini memnuniyetle görecek.”

Bozdoğan: “Bir Tarsuslu olarak yapılacak çalışmaları görünce mutlu oldum”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise “Böyle kadim topraklarda bir kent kültürünün özellikle kimliğinin ortaya çıkması elbette yollar ve kaldırımların görüntüsü değil sadece. Az önce Vahap Başkanımız Haziran ayında bu kentin Master Planı’nın ortaya çıkacağını söylediği zaman çok mutlu oldum. Gelecekte de zaten bu kentin bir ileri aşamaya gitmesindeki en büyük olay zaten Master Planı. Bu konuda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de bu kentin kimliğinde kaldırımların ve özellikle de yolların çok büyük bir önemi var. Az önce yapılacak yolları, caddeleri görünce de bir Tarsuslu olarak, bu kentte yaşayan bir insan olarak çok mutlu oldum. Sadece Belediye Başkanı olarak değil” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder