TARSUS GENÇLİK DERNEĞİ'NDEN OKUDUĞUNUZ KİTAPLARI BİZE GETİRİN, OKUMAYANLARA ULAŞTIRALIM KAMPANYASI

 

Tarsus Gençlik Derneği'nin 2020 yılının Kasım Ayı'nda 'okuduğunuz kitapları bize getirin, okumayanlara ulaştıralım' sloganı ile başlattığı kitap toplama kampanyası büyük ilgi görüyor.

Emine Kuren'in haberine göre Tarsus Gençlik Derneği'nin 'okuduğunuz kitapları bize getirin, okumayanlara ulaştıralım' sloganıyla başlattığı kitap toplama kampanyası kapsamında 2020 yılının Kasım Ayı'ndan bu yana 1540 adet kitap toplandı. Toplanan kitaplar Tarsus Gençlik Derneği’nden talepte bulunan, öğrencilere, vatandaşlara ve köy okullarına ücretsiz olarak dağıtıldı.

Tarsus Gençlik Derneği kenara atılıp okunmayan veya tozlu raflarda bekleyen okunmuş kitapları yeniden okuyucularla buluşturmak amacıyla başlattığı kitap toplama kampanyası ile kültür dünyasına mütevazı bir katkı sağlamayı ve kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Tarsus Gençlik Derneği'nin 'okuduğunuz kitapları bize getirin, okumayanlara ulaştıralım' sloganıyla başlattığı kitap toplama kampanyası ile ilgili ayrıntılı bilgiyi derneğin sosyal medya hesaplarından veya  info@tarsusgenclikdernegi.com.tr mail adresinden edinebilirsiniz, kitap bağışlayarak destek olabilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder