TARSUS’TA DOĞUP BÜYÜYENLER DERNEĞİ KURULUŞ TOPLANTISI YAPILDI

TARSUS HABER, TARSUS HABERLERİ, TARSUS SON DAKİKA,

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği”nin  ilk kuruluş toplantısı video konferans sistemi ile yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan kurucu  başkan  Bayram Yıldız  daha sonra bilgi verdi. Bayram Yıldız şunları söyledi:

“Sizleri kurmak üzere olduğumuz “Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği” hakkında bilgilendirmek üzere bu satırları yazıyorum.

03 Ocak 2021 Pazar günü  saat 20:00 dolaylarında derneğimizin kurucu üyeleri ile ilk kez bir araya gelerek ilk toplantımızı gerçekleştirdik.. Zoom uygulaması üzerinden video konferans yolu ile yaptığımız bu toplantı 21 kurucu üyemize yönelik bir tanışma, bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı idi ve yaklaşık 3.5 saat sürdü. Toplantıya bazı kurucu üyelerimiz mazeretleri nedeniyle katılamasa da toplantımız oldukça olumlu ve verimli geçti. Kurucu üyelerimizin katılımı ile başlayan toplantıda ilk olarak toplantının zeminini sağlayan grup moderatörümüz Murat BAL, Tarsus’ta Doğup Büyüyenler; Kimsiniz? Grubunun ilk kuruluşundan bugüne kadar olan gelişmelerini ve grubumuzun kalite düzeyini, ayrıca “Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği”nin kurulma aşamasına geliş sürecini özetleyen bir açış konuşması yaptı..

Kurucu üyelerimize derneğimizin kuruluş aşamasındaki gelişmelerini ve şuan hangi noktada olup; siz üyelerimizin derneğimizin kurulması ile ilgili heyecanını ve desteğini kurucu üyelerimize anlatmamım ardından yine bu noktadan sonra yapılması gereken resmi işlemler ile bilgileri yine grubumuz moderatörlerinden Av. Ali Küçük ifade etti.

Sevgili grup üyelerimiz;

Bu toplantıda bir kez daha gördüm ve hissettim ki; “Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği”nin kurulmasında, güzide şehrimiz Tarsus ve Tarsuslu sevdalısı 21 kişi bir araya toplanmış.

Ve şunu da eklemek isterim ki; artık “Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği”nin varlığını hep başarılarla dolu sürdüreceğinden hiç şüphem yoktur. Çünkü kurucu üyelerimizin her biri kendi alanında başarılı, çevresi tarafından sevilen sayılan ve Tarsuslulara hizmette bulunabilmek için adeta yanıp tutuşan Tarsuslular…

Derneğimizin kuruluşunda yer alan kurucu üyelerimizi listeleyerek sizlere sunmak ve tanıtmak isterim:

1- Bayram YILDIZ ,

2- Vedat UZUNBAĞ

3- Ali KÜÇÜK

4- Zuhal KÜÇÜK

5- Halil SAÇIKARA

6- Leyla ÇAKMAK

7- Kasım ÖZYAMANOĞLU

8- Uğur UYAR

9- Sema GÜRANİ

10- Abdullah TATOĞLU

11- Abdullah AKIN

12- Tevhide EKTİ

13- Cavidan DEMİRAĞ

14- Mehmet SELEN

15- Ülkü YILDIZ

16- Fahri IŞIK

17- Erhan UÇ

18- Mehmet AKKOCA

19- Ömer CÜLÜK

20- Tekin ÇIKICI

21- Murat BAL

“Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği”nin kurucu üyeleri arasında yapılan bu ilk toplantıda toplantıya katılan bütün üyeler tek tek sözü alarak derneğimiz hakkında görüşlerini, önerilerini ve dileklerini sunmalarının ardından toplantı başarı dilekleri ile sonlandırıldı.

Değerli grup üyelerimiz; Şundan emin olmanızı isterim ki; derneğimizin kuruluş aşamaları emin adımlarla ve hedefe ulaşma heyecanı ile sürmekte. Pek yakında kuruluş işlemlerimiz sona erip, derneğimiz resmiyet kazanması sonrasında yönümüzü siz sayın üyelerimize döneceğiz ve çatımız altına davet edeceğiz.

Karşılıklı sözlerimizi unutmadık!

Pek yakında üyelik işlemlerinizi yerine getireceğinizi duyuracağımız günleri iple çekiyor; hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bayram YILDIZ- Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Grubu Kurucu ve Yöneticisi

 


0 Yorumlar

Yorum Gönder