TARSUS İDMANYURDU TARAFTARLAR DERNEĞİ'NDEN TİY BAŞKAN ADAYI KIRBIYIK'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

 


Haber-(Fırat Maktay) - Tarsus idmanyurdu Taraftarlar Derneği Başkanı Özer Alp ve yönetim kurulu,   Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Tarsus İdman Yurdu Başkan Adayı  Şahin KIRBIYIK beye iadeyi ziyarette bulundu.

Özer, ziyaret ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Kırbıyık A.Ş Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneğimize yaptırmış olduğu Taraftarlarımıza 500 Forma ve atkı, Store çalışmaları içinde 500 Forma ve Atkı'ları tarafımıza teslim etmiş olup; kendisine Forma ve Atkısını takdim ettik.

Yakın zamanda Tarsus İdman Yurdu'nun Başkanı olacağına inancımızı ve en büyük destekçisi olduğumuzu "Şahin Kırbıyık Bey, günümüz Tarsus'unda şuan kimse elini taşın altına koymazken kendisi bu görevi üstlenmek istemiştir. Bu zamana kadar maddi olarak zorluk çeken kulübümüz bugün bile maddi kriz eşiğindedir. Bu Tarsus ve Tarsus İdman Yurdu'muz için büyük bir fırsattır. Bizde bu süreçte kendisinin arkasında yürüyeceğiz. Bu hususta mevcut yönetim zaman kaybetmeden istifa etmelidir. Bu zaman kaybetmeden ve derhal olmalıdır. Desteklerinden ötürü Sn. Başkan Adayımız Şahin KIRBIYIK Beye Taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum.Zaman bizden yana, inanıyoruz şampiyonluk bizim olacaktır."

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder