ELVAN VE MERSİN İÇİN YENİ ŞANS

 


Önce doğruya doğru diyelim.

Çünkü  geçmiş hükümetlerde bakanlık yapan  Mersin milletvekili Lütfi Elvan iki yıldır bakanlık koltuğundan uzaktı. Bu nedenle verdiği bazı sözlerin yerine gelmesi gecikiyordu.

Şimdi Mersin iki yıllık aradan sonra yeniden bir bakanlık koltuğu kazandı. Bildiğiniz üzere mevcut hükümet kanadında son iki üç gündür değişim yaşanıyor.

Önceki hükümetlerde görev alan Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’a önceki gün yeni bir görev verildi.

Önce doğruya doğru .. Bizler bu görevlendirmeden memnun olduk. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine, Ak Parti Mersin Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'ın atanması iş dünyasında olumlu yankı buldu. Biz Tarsus ve Mersinliler içinde olumlu bir gelişmedir bu..

Önceki güne kadar bakan olan ve görevden affını isteyen, sonrasında da bu  talebi kabul edilen Berat Albayrak’tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı  görevine kim getirilecek diye merak edilirken, atama yapıldı.

 Cumhurbaşkanlığı kararı ile bu göreve Mersin Milletvekilimiz sayın Lütfi Elvan getirildi.

Bilindiği üzere Elvan, daha önce Ak Parti Hükümetlerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, başbakan yardımcılığı ve Kalkınma Bakanlığı görevlerinde bulunmuştu. bizde Lütfi Elvan’ın yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyoruz.

İnşallah bu hayırlı haber, Mersin ve Tarsus için yeni gelişmelere ve olumlu hizmetlere yol açar.

Çünkü iki yıldır bakanlıktan ayrı olan Elvan, bu memleket için birçok söz vermiş, ancak bu sözler aksamalı yerine getiriliyordu. Yani Elvan bakan olmayınca, söz verdiklerini zamanında yaptıramıyor konumuna düşmüş ve bunu da bazı konuşmalarında ima etmişti. Yani adeta özür diler gibi konuşmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise kendisinin Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilmesi ile hem eli güçlendi, hem de verdiği sözleri ve hizmetleri daha kolay ve seri yapma fırsatı yakaladı.

Önce doğruya doğru demek gerekirse..

Biz bu yeni görevlendirmeden memnun ve umutluyuz.

Haydi hayırlısı…

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder