BELEDİYE VETERİNERLERİNİN TEDAVİ ETTİĞİ YARALI KÖPEK SAĞLIĞINA KAVUŞTU


 Tarsus Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, geçtiğimiz günlerde Kenzin Mahallesi’nde akşam saatlerinde tüfekle yaralanan Paşa isimli köpeği, tedavi ederek sağlığına kavuşturdular.  

Kenzin Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde bir köpeğin tüfekle vurulmak süratiyle yaralandığı ihbarını alan, Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon ekipleri, yaralı köpeğe ulaşmak için arama çalışması başlatmış ve iki hayvansever gencin eşliğinde yaptıkları arama sonucu, acı içinde kıvranan ve korkudan bir evin giriş kısmına sığınan Paşa isimli köpeğe ulaşmayı başarmışlardı.

Ekipler, Golden cinsi Paşa isimli köpeği acil müdahalede bulunmak ve tedavisini yapmak üzere Geçici Hayvan Bakım Evine nakletmişlerdi. Burada Belediye veterineri tarafından yapılan muayenede vücudunun çeşitli yerlerinde saçma yaralarına rastlanan Paşa uygulanan tedavinin ardından eski sağlığına kavuştu.

Tarsus Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri Paşa isimli köpeği yaşama alanı olan Kenzin Mahallesine götürüp, onu çok seven ve bakan Enes isimli çocuğa teslim ettiler.

Köpeğine geri kavuşmanın sevincini yaşayan Enes, onu çok sevdiğini ifade ederek Paşa’yı tedavi eden Belediye görevlilerine teşekkürlerini iletti.


0 Yorumlar

Yorum Gönder