TADER BAŞKANI ÖZSU CUMHURİYET BAYRAMI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI

 


’Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü büyük bir gururla kutlamanın haklı heyecanını yaşıyoruz’’.

Özsu mesajına şöyle devam etti ;‘’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, silah arkadaşları ve inançlı asil bir milletin azmi ve kararlılığı ile kurulan Cumhuriyetimize bugün daha güçlü bir şekilde sahip çıkmalı, hep birlikte geleceğe daha güvenle bakmalıyız.

 Bugün karşılarında her alanda bağımsız, her alanda gelişen, büyüyen güçlü bir Türkiye görmek istemeyenler içeride ve dışarıdaki işbirlikçi hainlerle birlikte ülkemizi zayıflatmak himayeleri altına almak için, tehditler ederek oyun kurma çabası içerisindeler. İşte bu hainleri bertaraf etmek ve daha güçlü bir Türkiye hedefini gerçekleştirmek için milletçe birliğimize, demokrasimize ve kardeşliğimize daha çok sahip çıkmalıyız.

 Türkiye’yi, Atatürk’ün en büyük hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çok çalışmalı, bizden sonraki nesillere her alanda gelişmiş daha güçlü, daha refah, huzur ve güven içerisinde yaşayacakları bir Türkiye teslim etmeliyiz.

 Bu düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kalbimizde ölümsüzleşen tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi şükranla anıyoruz’’ dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder