BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ TARSUS GRUP AMİRLİĞİ HİZMET BİNASINA KAPSAMLI BAKIM



Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği hizmet binasına kapsamlı bakım yapıldı. Çalışma kapsamında Tarsus İtfaiyesi’nin merkezi konumundaki binanın tamamı kırmızı-beyaz renklere boyandı.

İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Şube Sorumlusu Kenan Demirpolat’ın amirliğinde 87 personel ile Tarsus merkez başta olmak üzere Bağlar, Gülek, Yenice ve Çamlıyayla ilçe istasyonlarında, 13 yangın ve kurtarma olaylarına müdahale aracıyla çalışma yürüten itfaiye ekipleri, can ve mal kaybının en aza indirilmesi için 7 gün 24 saat mesai harcıyorlar.

Büyükşehir’in Tarsus’ta kurulu itfaiye teşkilatının merkezi konumunda olan ve Belediye kampüsü içerisinde yer alan binanın iç bölümünde de bakım ve onarım çalışması yürütüldü. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği yanında bulunan kuleye de aynı şekilde bakım yapılarak, boyama işlemi uygulandı.

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer’in oldukça önemsediği İtfaiye teşkilatının altyapısının hem personel, hem de araç-gereç bakımından güçlenmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde yeni personeller ve araçlar, teşkilat bünyesinde hizmet vermeye başlayacaklar.

0 Yorumlar

Yorum Gönder