MHP’Lİ BAKİ ŞİMŞEK YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ


MHP Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz, 27 temmuzda gerçekleşen Manisa’dan Kıbrıs’a yapılan asker sevkiyatı için Mersin’e giden otobüsün, Mut-Karaman yolu Sertavul Mevkiinde trafik kazası yapması sonucunda, 4 ü asker 2 sivilin hayatını kaybettiği, 27 askerin de yaralandığı kaza sonrasında, aynı gün Mut Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıları, hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 

Daha sonra MHP’li vekiller sevk edilen yaralı askerleri Silifke Devlet Hastanesi , Mersin Şehir Hastanesi, Mersin Üniversite hastanesin de de ziyaret ederek, gazilerimize geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Bugün de kazada şehit olan Tarsus nüfusuna kayıtlı Şehit Ulaştırma Er Mustafa Dağlı ’nın Tarsus Ulu Camiinde kılınan namazın ardından Tarsus Tepeköy Mahalle Mezarlığında ki defin törenine katıldılar.

Baki Şimşek “Kaza da şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum”
Mut-Karaman yolu Sertavul mevkiinde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili konuşan Milletvekili Şimşek; Yaşanılan elem kazadan ötürü derin bir üzüntü duyduğunu dile getirerek, “kaza da şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum ”dedi. Şimşek konuşmasının devamında ; “ Başta şehitlerimizin aileleri olmak üzere tüm ülkemize başsağlığı diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder