Büyükşehir, Tarsus’taki Mezarlıklarda Tüm Tedbirleri Aldı

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in en büyük ilçesi konumunda olan Tarsus’ta, vatandaşların Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdikleri kabir ziyaretlerinde sorun yaşamaması tüm tedbirleri aldı.

Arife günü olan bugün Tarsus merkez ve Güney mezarlığında vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için ekipler bulunduran Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda da sık sık uyarılarda bulundu.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri ekipleri, merkez mezarlıklarda temizlik, güvenlik ve tekerlekli sandalye teminine kadar vatandaşlara hizmet sunarken, su dağıtımı ve bayram şekeri dağıtımı da gerçekleştirdiler. Yaşlı ve engelli yurttaşların merkez mezarlıkta kabristan ziyaretlerini yerine getirebilmeleri için servis araçları da hazır bekletildi.

Bayram öncesinde merkez ve bağlı mahalle mezarlıklarında temizlik çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, özellikle zaman zaman yoğunluk yaşanan merkez kabristanlarda da temizlik konusunda sabit personel bulunduruyor. Büyükşehir Belediyesi, kabristanlarda bayram boyunca gerekli tedbirleri almaya devam edecek. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder