Ali Boltaç’tan Kurban Bayramı Mesajı


Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bayramların, toplumsal birlikteliklerin sağlanması, manevi duyguların artması ve milli bütünlüğün oluşması adına çok değerli günler olduğunu vurgulayan Ali Boltaç, “Bu yıl dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen COVID-19 salgını gölgesinde Kurban Bayramı’nı idrak edeceğiz.

Büyükşehir Belediyesi olarak, bayram süresince de halkımıza en iyi hizmeti götürebilmek için 7/24 çalışmalarımız sürecek. Bayram öncesi tüm birimlerimizde gerekli olan planlamalar ve hazırlıklar tamamlandı. Halkımızın huzurlu şekilde bayramlarını geçirmeleri ve kurban vazifelerini sağlıklı şekilde yerine getirebilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak tedbirlerimizi almış durumdayız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Dünyada savaşların son bulduğu, ülkemiz insanının daha huzurlu ve refah içinde yaşadığı; kadına veya çocuğa şiddetin sona erdiği, salgın hastalıkların yaşanmadığı günler temennisiyle, idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ederim” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder