BAŞKAN YILMAZ, YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınavında ter dökecek öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni eden Başkan Yılmaz; "İnanıyorum ki özveriyle çalışan tüm gençlerimiz, bu sınavın üstesinden başarıyla gelecek" dedi.

YKS'nin öğrencilerin gelecekleri açısından önemli bir basamak olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Öğrencilerimiz, pandemi nedeniyle eğitimlerinden uzak kaldılar. Bu zor süreçte azim ve büyük bir özveriyle sınavlarına hazırlandılar. Tek isteğimiz uzmanların tavsiyelerine kulak vermeleri, sınav esnasında kaygı ve heyecana kapılmamalarıdır. Kıymetli gençlerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Başkan Yılmaz, öğrencilerden ve velilerden Kontrollü Sosyal Hayat süreci nedeniyle alınan sınav önlemlerini dikkatle uygulamalarını, tüm vatandaşların da sınav saatlerinde gürültü yapmayarak duyarlı olmalarını istedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder