MHP’Lİ GENÇ'TEN ‘’3 MAYIS'' KUTLAMASI


MHP’Lİ GENÇ  ‘’3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNÜ  KUTLUYORUM.’ DEDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Başkanı Ali Rıza Genç  ‘’3 Mayıs Türkçülük  gününü  kutluyorum.’ dedi
Genç’in açıklaması şöyle: ‘’3 Mayıs’ın inanç meşalesi ellerimizde ayak izlerimiz mücadele dolu geçmişimizde gözlerimiz ise geleceğin büyük Türkiye’sindedir.
Sözlerime 21yy Türk çağı olacağına duyduğumuz derin inanç ve Türk milletinin sevdalısı bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde büyük Türk milletinin bir evladı olarak duyduğum kıvancı belirterek başlamak istiyorum.
Türkiye Cumhuriyeti’nin milli mücadele yıllarının programı ve reçetesi manasında bulunan, Türk’ün varlığının günümüze kadar ulaşması ve Türklüğün ebed müddet var olması için elzem olan Türk milliyetçiliğinin şahlanışlarından biri de 3 Mayıs 1944’te meydana gelmiştir. İşte bu kutlu şahlanışın bu günlerdeki temsilcisi büyük teşkilat yapısıyla Türk milletinin beka mücadelesinin yıkılmaz kalesi milliyetçi hareket partisinin bir mensubu olmanın mutluluğu içerisindeyim.
Bu dava 1944 de sadece 23 şuurlu milliyetçinin yargılandığı bir dava olmaktan öte her anlamıyla Türklüğün ve Türk milliyetçiliğinin yargılandığı bir dava haline dönüştürülmüştür.
Türklük, 3 Mayıs sabahında birbirinden habersiz kitleleri harekete geçirmiş ve binler hatta onbinler Ankara sokaklarını doldurmuştur. Bu kitlesel tepkiler inanmış bir avuç milliyetçinin çelik iradesi ile birleşince Türklük adeta şahlanmış, Türk milliyetçiliği necip milletimizin yüreğine nakış nakış işlenmiştir.
Türk milliyetçiliğinin bu gür sadası karşısında adeta titreyen Türk ve Türklük düşmanları; Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Nihal Atsız Bey başta olmak üzere birçok çelik iradeli, inanmış dava adamı Türk milliyetçisini yarım metrekarelik tabutluklara hapsettirmiş, vatanperverleri işkencelerden geçirtmiştir.Ama işkenceler Türk milliyetçiliğinin bayraklaşmasına engel olamamış, Türk milliyetçiliği fikri önü alınamaz bir şekilde Türk milletinin bedeninden ve ruhundan ayrılmaz bir parça haline dönüşmüştür.
Bu büyük dava adamlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, yaşamını yitirmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.
Yiğit dava adamalarının bizlere emanet bıraktığı 3 Mayıs ruhunu ebediyete kadar yaşatacağımıza söz veriyor, bu vesile ile Türk milliyetçilerinin 3 Mayıs Türkçülük gününü tekrardan kutluyorum.’’



0 Yorumlar

Yorum Gönder