BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’DA ANNELERE ÇİÇEK


  
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan binlerce çiçeği ve temizlik kitini Tarsus ve Çamlıyayla’da dağıttı. İlçelerin dört bir noktasında gerçekleşen dağıtımlardan dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel olarak Mersin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (MERSİNDEN KOOP) bünyesinde hazırlanan binlerce sukulenti çiçeği Tarsus ve Çamlıyayla’da da dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından birçok noktada gerçekleşen sukulenti çiçek dağıtımının yanı sıra koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında hazırlanan temizlik kitlerinin dağıtımı da gerçekleştirildi. Vatandaşlar dağıtımlardan dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Tarsus’ta Merkez ve Güney kabristanı başta olmak üzere Şehitlikte çiçek dağıtımı gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, ayrıca kent merkezinin işlek noktaları olan Halk Eğitim Merkezi kavşağı, Üzümlü kavşak, istasyon civarı, Çamtepe gişeleri bölgesi, Makam kavşağı ve daha pek çok ışıklı kavşakta araç içerisinde bulunan annelere çiçek, sürücülere ise koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında temizlik kiti dağıttı.

Yaya olarak ilerleyen, ileri yaştaki vatandaşlara da aynı şekilde çiçek ve temizlik kiti dağıtan Büyükşehir ekipleri, üzerinde Başkan Vahap Seçer’in “Annelerimiz güvende olsun, bu yıl herkes evde olsun” mesajının yazdığı dövizleri de tutarak mesaj verdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anneler Günü için verdiği mesajda ise “Hayatta ilk arkadaşımız, ilk öğretmenimiz olan ve bizleri bugünlere getiren annelerimize hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek, onlardan bunları esirgememek hepimize düşen bir görev ve sorumluluktur. Ülkemize, kentimize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek çalışan annelerin, aynı zamanda bir kadın olarak bütün toplumsal alanlarda hak ettikleri gibi yer almaları ve etkin olmaları en büyük dileğimizdir.

İçinden geçtiğimiz zor günlerde dahi çocuklarının karşı karşıya olduğu riskleri düşünerek çocuklarına güven duygusunu aşılayabilen, kentimizin ve ülkemizin geleceğine inanarak, çocuklarını umutla büyüten tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutluyor; sağlık ve mutluluk dolu güzel günler diliyorum” ifadelerini kullandı. 


0 Yorumlar

Yorum Gönder