VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU TOPLANTISI


VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU TOPLANTISI TARSUS TSO DA YAPILDI
65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu üyesi kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu başkanlığında Tarsus Ticaret Odası Toplantı Salonunda toplandı.
Toplantıda Vefa Sosyal Destek Grubu üyesi Kamu Kurum Ve Kuruluşlarının yaptıkları/ yapacakları çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıya; Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkerim ÖZKUL, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan ELBİR, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Ahmet BOYACIOĞLU, Tarsus İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasibe ÇETİNAY, Tarsus Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Hüseyin ÇELİK, İlçe Müftüsü Ali CAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri ER DOĞAN, İlçe Sağlık Müdürü Orhan ACEHAN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet SARMAN, İlçe Nüfus Müdürü K. Aynur TAŞYÜREK, Kızılay Tarsus Şube Başkanı Abdurrahim GÜMÜŞ, Tarsus İş Kur Merkez Müdürü Kürşat DAL, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci GÜLLÜ ve Tarsus İlçe Seyahat Kurulu Başkanı Muhammed Ali ERDOĞAN katıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder