ECZACILARA DA DESTEK VERİLDİ



Tarsus'ta  bulunan tüm eczanelere de destek verildi. 25. Bölge Mersin Eczacılar Odası Tarsus Temsilciliğine tüm eczanelere dağıtılmak üzere, koruyucu gözlük, dezenfektan, maske ve eldivenlerin teslim edilmesini sağlandı.

Corona Virüsü salgınının önüne geçme çalışmaları kapsamında, işi sıkı tutan Başkan Haluk Bozdoğan,  Temizlik Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarının kesintiye uğramadan yürütülmesi için gereken tüm adımları atmayı ihmal etmiyor. Dışarıdan temin edilen çok sayıda holder vasıtasıyla 7/24 şehri ilaçlatan Bozdoğan, halkın kabalık olduğu bölgelerde, hastanelerde Merkez PTT ve bankaların önlerine stantlar yerleştirip vatandaşlara maske dağıttırırken, stantlarda bulunan dezenfektan ile ellerini hijyen hale getirmelerine olanak tanıyor.


Corona Virüsüne maruz kalmamanın tek çaresinin, zorunlu olmadıkça evden çıkmamak olduğunun altını çizen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, vatandaşlarımızdan rica ediyoruz evlerinde kalsınlar biz sahada onlar için gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz, dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder