TARSUS'TA OYUN ALANLARI DA İLAÇLANDI



Tarsus’ta kurulan 5 ayrı ekiple bankalar, ATM’ler, resmi kurum binaları, camiler, muhtarlıklar ve binlerce noktada dezenfekte çalışması yürüten Mersin Büyükşehir ekipleri, kentin simgeleri arasında yer alan Kültür Park’ta da kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla tüm birimleriyle birlikte kapsamlı mücadele çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında Tarsus’un simgeleri arasında yer alan Kültür Parkı’nda Büyükşehir ekipleri tarafından detaylı temizlik ve dezenfekte çalışması yapıldı.

İl genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da dezenfekte çalışmaları için 5 ayrı ekip kuran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ortak kullandıkları alanlar, ATM’ler, özel ve kamu hizmet noktalarında durmaksızın dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Park hijyen hale getirildi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı personel tarafından kent merkezinde bulunan Kültür Park’ta da dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.


Parkın ana giriş kapısından başlamak üzere yıkama, temizlik ve dezenfekte çalışması uygulayan Büyükşehir personeli, yine park içerisinde yer alan çocuk oyun alanları, oturma gruplarının bulunduğu bölgelerde de kapsamlı dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder