CHP GENÇLİK KOLLARI SEÇİMİ TAMAM


Tarsus CHP İlçe binasında gerçekleşen Gençlik  Kolları Olağan kongresi yapıldı.
Gençlik kongresinde bir konuşma yapan Tarsus CHP İlçe Başkanı Av.Ozan VARAL, 
"Tarsus örgütümüzde, bugün gençlerimiz arasında böyle heyecanlı bir seçim yaşanması ülkemizin geleceği açısından bize büyük bir umut vermektedir..Gençlerimiz gönüllü ve sorumlu olarak önemli bir hizmet yarışına girmişlerdir..Bu yarışın sonunda kaybeden olmayacak yine CHP ve halkımız kazanacaktır..Heriki adayımıza da başarılar diliyorum." dedi..
Aynı göreve 2.defa talip olan mevcut başkan Veysel MOTU "Bu şerefli bayrağı yıllardır taşımanın gururunu yaşamaktayım..Partimiz geleceğin iktidar partisidir..Kaybedenimiz olmayacaktır..Arkadaşıma başarılar diliyorum.."şeklinde konuştu..
Yapılan seçim sonunda Adil BAL 99 Oy..Veysel MOTU 50 Oy aldı..1 Oy da geçersiz sayıldı..
CHP li genç arkadaşlarının büyük tezahüratı altında kürsüye gelerek bir konuşma yapan yeni Tarsus CHP Gençlik kolları başkanı ADİL BAL şöyle konuştu..
" CHP ye gönül vermiş,partimizi iktidara taşımayı gözealmış heyecanlı dava arkadaşlarım..Bugün partimizde bir bayrak yarışı yapılmıştır..Veysel MOTU başkanımızdan teslim aldığımız bu şanlı hizmet bayrağını, Allah'ın izni ile sizlerle birlikte yükseklere taşıyacağız..Hepimizin omuzumuza önemli bir görev yüklenmiştir..Bu kutsal yolda hepinize başarılar diliyorum.."
Başkan ADİL BAL ayrıca,kongre sonunda VEYSEL MOTU arkadaşına,bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı bir plaket hediye etti..
YÖNETİM
Başkan ADİL BAL..Fatih Akkoyun..Ulaş Altındal..Seda Aslan..Batuhan Kıraç..Hüseyin Ebedi..E.Tahsin Güvençli..Oğuzcan İlk..Yağmur Merve İşlek..Murat Olgaç..Özgür Özlem..
Nadir Okul..Dilara Ayas..İbrahim Doğan..Yasin Ocakoğlu..Hakan Arı..Didem Pan..Bedir Hasırcı..Vedat Aydın..Sinem Çakır..Semih Çakırbey..

0 Yorumlar

Yorum Gönder