TARSUS’TA SİGARAYA HAYIR YÜRÜYÜŞÜ


Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu  ve 2020 Yılı Tarsus Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı uygulayıcısı kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” etkinlikleri gerçekleştirildi.
 Eylem Planı etkinlikleri öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın katılımı ile yapılan farkındalık yürüyüşü ile devam etti. Her yıl 9 Şubat’ta gerçekleştirilen  Dünya  Sigarayı Bırakma Günü”nde Tarsus’ta  dün çeşitli  etkinlikler yapıldı.
Tarsus kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” öncesi  dün Tarsus’ta etkinlikler yapıldı.
Sabah saat 10.00’da Yarenlikte stand kurularak sigaranın zararları anlatılacak. Saat 10.30 da Tarsus Devlet Hastanesinde Sigarayı bırakma polikliniği ziyaret edildi. Saat 14.30 da Yarenlikten Nikah salonuna kadar sigarayı bırakma yürüyüşü gerçekleştirildi.. Saat 15.00’de Alzheimer derneğinin organize ettiği dinleti ve bilgilendirme yapıldı..
NEFES FARKINDALIĞI
Saat 15.30 da Tuğba Atak’ın Nefes farkındalığı adlı sunumu dinlendi. Saat 16.30 da Reşat Yeşiloğlu’nun sigaranın zararları ve bırakma yöntemleri adlı konferansı yapıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder