TARSUS MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI


BAŞKANLIĞA FATİH MAHALLESİ MUHTARI  TURGAY BENLİ SEÇİLDİ
Tarsus Muhtarlar Derneği genel  kurulu bugün yapıldı. Başkanlığa Fatih Mahallesi Muhtarı  Turgay Benli seçildi.
Dernek Binasında yapılan genel kurul toplantısına Türkiye Muhtarlar Federasyonu  Genel Başkanı Ramazan Özünal da katıldı.  Tek liste  halinde  gidilen seçimde  58 üyesi  bulunan  Tarsus Muhtarlar Derneği  Başkanlığına  Fatih Mahallesi Muhtarı Turgay  Benli seçildi.
Genel kurul sonrası teşekkür  konuşması yapan Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı  Turgay Benli, kendisini bu göreve layık gören ve desteklerini  esirgemeyen  arkadaşlarına teşekkür etti. Benli, konuşmasına devamla   muhtarların  demokrasinin temel  taşı olduğunu  ifade ederek,  ‘’Vatandaşlarımızın  hak ettiği hizmetleri  almaları noktasında Tarsus kaymakamlığımızla, Tarsus Belediyemizle ve Büyükşehir  Belediye başkanlarımızla   sürekli temas halinde olacağız. Her zaman yanımızda olduklarından  dolayı da Mülki amirimize ve belediye  başkanlarımıza müteşekkiriz. Bizim gayemiz vatandaşa  hizmetin gitmesini sağlamak. Yönetim kurulumla birlikte  bu gaye doğrultusunda  gece-gündüz demeden çalışmaya söz veriyoruz’’ dedi.
Turgay Benli başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden  oluştu: Hakan Çiftçi, Nurettin Sarı, Rasim Güler, Ahmet Şaşmaz, Kemal Arslan, Abdullah Özçürümezoğlu, Duran Topçuparlak, Ramazan Murat Benli ve  Ersin Pan.
Denetim Kurulu ise İsmet Altunkanat, İmat Keleş ve  Şevki Kurt’tan  oluştu.


0 Yorumlar

Yorum Gönder