BAKİ ŞİMŞEK’ DEN İŞÇİ KIYIMINA SERT TEPKİ


 Milliyetçi Hareket Partisi  Mersin Milletvekili Baki Şimşek TBMM Genel kurulunda gündem görüşmeleri sırasında  yerinden söz alarak,  işten çıkarılan sözleşmeli çalışanlar için ” Mersin’de işçi kıyımına son verin!” diyerek çıkışta bulundu.
 Şimşek konuşmasının devamında; “Herkes siyaset yapıyor, kimse doğruları söylemiyor. Mersin'de yaşanan hadiseleri bütün Türkiye ibretle izliyor. Her gün Mersin Büyükşehir Belediyesinde sadece Milliyetçi Hareket Partili oldukları için MHP döneminde işe girdikleri için , insanlar işten çıkartılıyor. Bugün de çok sayıda insan çıkartıldı, partizanca yaklaşılıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde işten çıkartılan, ikiz bebeği olan bir insan belediyenin önünde kendisini yaktı.
   Belediyede işten çıkartılan ve mahkeme kararıyla hakkını arayan 3 işçimizi işe geri iade ettiler. Biz haktan, hukuktan adaletten bahsedenlerden şunu istiyoruz: Şimdi, mahkemeden dönenlerin bari ekmeğiyle oynamayın. Bunların ekmek mücadelesine gelin beraber destek olalım diyor, saygılar sunuyorum” şeklinde ifadeler kullandı.
   

0 Yorumlar

Yorum Gönder