BAĞLARBAŞI MAHALLESİ SAKİNLERİ ENDİŞELİ


Tarsus’un Bağlarbaşı  mahallesi sakinleri  şikayetlerini dikkate almayan  Mersin-Tarsus DSİ  müdürlüğünü göreve davet etti.
Bağlarbaşı mahallesinin  girişinde  bulunan  su kanalının içerisindeki  beton bariyerlerin büyük oranda  zarar görmesi  ve  kanalın  etrafında korkuluk  bulunmaması  yüzünden  Bağlarbaşı  sakinleri  endişeli olduklarını  söylediler.
Mahalle muhtarının konu ile ilgili olarak ilgili makamlara durumu  bildirmesine rağmen bugüne kadar DSİ’nin  bir çalışma  yapmadığını  belirten vatandaşlar endişelerini  şöyle dile getirdiler:
‘’Mahallemizin  girişinde bulunan  kanalın  içerisindeki beton blokların yer yer kırılarak kanal içine  doğru kayması nedeniyle kanal çevresinde toprak  kaymaları  oluyor. Kanal etrafında  demir  korkuluk  olmaması kazalara  davetiye  çıkarıyor.  Önümüzde  bahar ayları var,  haliyle  bu kanaldaki su
Miktarında  artışlar olacak  ve buradaki  tahribat daha da  artacaktır. Bir kaza yaşanıp kimsenin canı yanmadan biran önce  DSİ yetkililerinin  kanal içerisinde  hasar gören  bölümleri onarmalarını ve  kanalın  çevresinin  demir  korkuluklarla çevrilmesini istiyoruz. ‘’ dediler.

0 Yorumlar

Yorum Gönder