MHP MİLLETVEKİLLERİ ŞİMŞEK VE KILAVUZ TARSUS ŞOFÖRLER ODASI’NDA


Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen’i ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz beraberlerinde MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Tarsus ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Tarsus Belediyesi geçen dönem Belediye Başkanı Şevket Can, işadamı Nihat Kürklü ile birlikte kent ekonomisine önemli katkıları olan Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine sağlık, huzur ve bol kazançlı günler diledi.
Milletvekili Baki Şimşek, “Ekonomik olarak zor günlerden geçiriyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını en iyi bilenlerden biriyim. Esnaflarımız sıkıntılı ancak mücadelesini sürdürüyor. Bu da esnaflarımızın var olma gücünü göstermektedir” dedi.
“Kamyoncu bir babanın evladı olarak kamyoncu esnaflarımızın ve şoförlerin sorunlarını en iyi bilen Milletvekillerinden birisiyim. Ben büyük kamyoncu kooperatifinin bulunduğu bir bölgenin vekili olarak her zaman şoför esnafının yanında olduk.” Diyen Milletvekili Şimşek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Milletvekilleri olarak toplu basın açıklamaları yaptık ve başta kamyoncular olmak üzere tüm sürücülerin sorunlarını sık sık dile getirdik. Biz sorunların ertelemeye dönük kararları çözüm olarak görmüyoruz. Gerek takograflar ilgili, gerek şoförlerin dinlenme süreleri ile ilgili bu sürelerle ilgili alınan kararların kökten çözüm olmadığını, Parti olarak ertelemeyi çözüm olarak görmüyoruz Bu soruna kökten çözüm bulunmasını istiyoruz. Gerek takograf ile gerek seyahat süreleri ile ilgili süreler içerisinde uygulanabilir bir çözüm yolu olmadığını ifade ettik. Esnaflarmızın sıkıntı ile başbaşa kalmamaları için özellikle nakliye ve lojistik sektöründeki sorunların çözümlerini kökten çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili olarak özellikle kamyoncu esnafların sorunlarını sık sık gündeme getiriyoruz. Geçici çözüm yolları yerine sorunları kökünden çözen yeni düzenlemeler getirilmesini istiyoruz” diye konuştu.
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ise konuşmasında, “Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve yönetimine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar bizleri en iyi şekilde ağırladılar. Çok çilekeş bir mesleğin mensupları olarak onların sorunlarına sürekli duyarlılık gösteriyoruz. Şoför esnafı ve kamyoncular kamyon sürücüleri çileli bir mesleğin mensuplarıdır. Ancak yapılan düzenlemeler maalesef kamyoncu esnafımızı memnun ve mutlu etmemiştir. Biz bütün kamyoncularımızın yaşadıkları sorunların kökünden çözüme kavuşturulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Duran Şen ise, MHP Mersin Milletvekilleri ve il-ilçe başkanları ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerde her fırsatta üyelerimizin ve şehrimizin muhtelif sorunlarını Milletvekillerimize ileterek, sorunlara çözüm bulunması noktasında kendilerinden destek istiyoruz. Bugün de bizleri ziyaretleriyle onurlandıran MHP Mersin Milletvekilleri Şimşek ve Kılavuz ile MHP heyetine teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder