CHP TARSUS İLÇE KONGRESİNDA OZAN VARAL TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ


CHP Tarsus İlçe örgütünün 12. olağan genel kurul toplantısı dün yapıldı. Büyük heyecan yaşanan  kongrede başkan değişmedi. Ozan Varal yeniden başkan seçild.
Aralık ayı içerisinde genel merkez tarafından  parti ilçe başkanlığı görevine atanan Ozan Varal, olağan genel kurul toplantısında  da delegelerin desteğini alarak “güvenoyu” kazandı.
Divan başkanlığını Mersin eski Milletvekillerinden Hüseyin Çamak yaparken. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan olağan genel kurul toplantısında gündem maddeleri tek tek görüşüldü, ibra edildi.
Toplantıya  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel ile Alpay Antmen, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, eski vekillerden Ali Oksal, Edip Özgenç ile Serdal Kuyucuoğlu, oda, dernek, kooperatif ve STK’ların başkan ve yöneticileri, partili delegeler, üyeler ve vatandaşlar katıldı.
CHP İlçe Başkanı Ozan Varal, kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Varal, “Ben sizlerin arasından biriyim. Siyaseti hep bir aile olma duygusuyla yaptım. Başarılıysam ailemle bir arada olduğum için başarılıyım. Bizler başarılı olacaksak sizlerle birlikte bir aile olduğumuz için başarılı olacağız. Çünkü sizler benim ailemsiniz. Bundan böyle sorun üreten bir örgüt değil, çözüm üreten bir yapıda örgüt çalışma modeli kuracağız. Güzelim ülkemizde işsizlik, fakirlik, adaletsizlik, haksızlık, kadınlara şiddet, her türlü ayrımcılık, yoksulluk son bulana kadar, yani CHP iktidar olana dek, sahada sokakta birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
CHP Tarsus ilçe  önceki dönem başkanlarından Mehmet Özel’in de  aday olduğunu açıklaması sürpriz yarattı. Özel’in  dilekçesiyle adaylığını koyduğu ilçe kongresinin ilerleyen dakikalarında  Özel, adaylıktan çekildi. Varal’ı tebrik etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder