ÖZEL: ‘’BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON MERKEZİ SORUMLUSU ALİ BOLTAÇ’A ULAŞAMIYORUZ’’


Tarsus Amatör Klüpler Birliği Federasyonu Başkanı, Ali Rıza Özel, Amatör takımların sorunlarının çözümü için Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ulaşmak istediklerini söyledi.
Yaklaşık 3 haftadan bu yana Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezi sorumlusu Ali Boltaç’a ulaşmaya çalıştıklarını, ancak bir türlü ulaşamadıklarını önesüren Tarsus Amatör Kulüpler Birliği Federasyonu Başkanı Ali Rıza Özel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tarsus Amatör Kulüpler Birliği Federasyonu başkanıyım. Özellikle futbolda amatör kulüplere iki haftadır otobüs verilmemesinden dolayı amatör kulüplerin hepsi büyük sıkıntı yaşıyor. Nereye ve kimlere başvuracağımızı sorduğumuzda koordinasyon başkanı Ali Boltaç’ı gösterdiler. 3 haftadır Ali Boltaç’a ulaşamıyoruz. Telefona kendisi çıkmadığı gibi, çıkanlar ise durumu Boltaç’a anlatıp, sorunu çözeceklerini, yardımcı olacaklarını söylüyorlar. Ancak ne kendisi, nede telefonuna bakanlar sorunu çözmedikleri gibi geri dönüşte yapmıyorlar. Ne arayan var, ne de soran. Derdimizi kime anlatacağımızı bilmiyoruz. Daha önceki Belediye yönetimleri dönemlerinde hiçbir sorun yaşamadık. 

Bütün kulüplerimize o dönemki mevcut yönetim tüm ihtiyaçlarımızı gideriyordu .Ancak şu anda ciddiye dahi alınmıyoruz. Sporu ve sporcuları çok sevdiğini bildiğimiz Vahap Seçer Bey'in seçimlerde amatör kulüplere daha fazla değer vereceğini, daha çok destek olacağını Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı aday tanıtım toplantısında Başkan Vahap Seçer söylemiş ve söz vermişti. Seçim bitti, Vahap Seçer seçimi kazandı ama biz destek yerine şu anda köstek görüyoruz. Başkanımızın haberi var mı yok mu bilmiyoruz. Herkes birbirine soruyor belediye başkanına ve Ali Boltaç’a nasıl ulaşırız diye. Bizim amacımız spora ve çocuklarımıza hizmet etmektir. Hiçbir maddi beklentimiz yok. Eskiden olduğu gibi Belediyenin amatör takımlara sağladığı imkanlardan faydalanmak istiyoruz. Vahap beye ulaşamadık, nasıl ulaşacağımızı bilmiyoruz .Sorunlarımız bir türlü çözülmüyor. Seçim zamanı, seçimden önce sürekli görüştüğümüz Ali Botac şimdi yüzümüze bakmıyor. Telefonlarımıza bakmıyor, dönen de yok. Şu an işimizin aciliyeti var. Çocuklarımızı deplasmanlara nasıl göndereceğiz? Amatör kulüplere verilmiyor. Verilmeyecekse de bize söylesinler, biz başımızın çaresine bakalım, çözmeye çalışalım ama bize şimdiye kadar Amatör Kulüpler olarak verildi. Geçen dönemlerde Büyükşehir Belediyesi'nden destek alırken Şimdi neden verilmiyor. Sizlerin aracılığıyla sesimizi Büyükşehir Belediye Başkanımız, hemşehrimiz Vahap Seçer’e duyurmak istiyoruz”.

0 Yorumlar

Yorum Gönder