BAKAN ERSOY: ÇUKUROVA HAVALİMANI'NA İLK UÇAK BU AY İÇİNDE İNECEK


Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Kazanlı Turizm Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Ersoy: Çukurova Bölgesel Havalimanı'na İlk Uçak Bu Ay İçinde İnecek’’ dedi.
 
Mersin’deki 8 Turizm Bölgesi Projesi ile ilgili planlama ve geliştirme çalışmalarının Nisan ayında yapılacak olan çalışmalardan sonra daha da hızlanacağını da sözlerine ekleyen Bakan Ersoy; “Önemli olan bu bölgelerin de hızlı bir şekilde turizme ve Mersin'in yatırım planlaması içerisine alınması. Buraya gelmeden önce Kazanlı Turizm Bölgesi’ni de  ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk.  Burada birkaç düzeltme yapacağız, altyapısı tamamlanmış durumda. 

Burada en önemlisi altyapı ve bununla ilgili herhangi bir sıkıntı kalmadı. Bölgenin Yatırım için ihtiyacı olan ana kısımlardan biri olan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda  çalışmalar hızlandı. Piste ilk uçağı bu ay içerisinde indirip, burayı hayata geçirdiğimiz zaman turizm adına ana kapılardan biri de Mersin için açılmış olacak.” dedi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder