TARSUS BASIN-DER KAYMAKAM YÜKSEL ÜNAL’A PLAKET VERDİ


Tarsus Basın Mensupları Derneği Tarsus Kaymakamı Yüksel  Ünal’ı makamında ziyaret etti. BASIN-DER Başkanı Hakan Temur ve yönetim kurulu üyeleri Bölge Basınına verdiği önem ve katkılardan dolayı Kaymakam Ünal’a teşekkür etti ve plaket takdiminde bulundu.

Keyifli bir sohbet ortamının geliştiği ziyarette, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Kaymakam Yüksel Ünal ’’  Basın Ulusun müşterek sesidir.Görev yaptığım İlçenin vatandaşları ile aramızdaki en önemli yapı taşıdır.Düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı durumunda bulunan basın,demokrasimizin vazgeçilmez en önemli kurumlarındandır. İlçemizde güzel işlere vesile olan her kurum bizde memnuniyet uyandırıyor.Bu vesile ile geçmiş olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzüde en içten dileklerimle kutlarım.’’dedi.

Ziyarette konuşan dernek başkanı Hakan Temur, " Tarsus halkının gözü kulağı olmaya devam edeceğiz, açılışını yeni yaptığımız  dernek binamızda ben ve yönetimim başarılı işlere imza atmak gayreti içerisinde var gücümüzle çalışağız.’’ Sözlerine yer verdi.

Tarsus Basın Mensupları adına dernek yönetiminde yer alan Orhan Kır Kaymakam Yüksel Ünal’a plaket takdiminde bulunarak teşekkür etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder