MESLEK EDİNDİRME MERKEZİ FABRİKA GİBİ ÇALIŞIYOR


Tarsus Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi Tekstil ve Konfeksiyon bölümü fabrika gibi çalışmaya devam ediyor.
Hem öğrenci yetiştirerek tekstil sektörüne kalifiye eleman yetiştiren merkezde hem de belediyenin ve halkın ihtiyaçlarına yönelik dikimler için çalışıyor, maharetli eller.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can üretken ve sosyal belediyeciliğin bütün ilkelerini harfiyen yerine getirdiklerini belirtti.

Başkan Can, “Pazar Filesi aslında her konuda vatandaşımızın yanında olduğumuzu gösteren bir simgeydi. Ulusal basında da yer alan haberlerde gündeme gelen Pazar filesi ile ilgili Meslek Edindirme Merkezimizle görüşmüştük. Marketlerde poşetlerin paralı olması ile Pazar Filelerin yeniden gündeme gelmesiyle merkezimizde file üretimine başlamıştık. Bu fileleri de Pazar yerinde halkımıza dağıtımını gerçekleştirdik ve çok güzel tepkiler aldık. Şu an file üretimimiz devam ediyor. Hocalarımızın ve öğrencilerimizi ellerine sağlık, çokta şık bir Pazar filesi oldu. Meslek Edindirme Merkezimiz hem engellilerimiz hem de vatandaşlarımız için hayata artı değer katmaya devam edecek. Merkezimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza açıktır” ifadelerini kullandı.

Son olarak ürettikleri “Pazar filesi” ile gündeme gelen merkez hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi Ali Şimşek, “Meslek Edindirme Merkezimiz Başkanımız Şevket Can Bey’in destekleriyle Tarsus’a değer katmaya devam ediyor’’ şeklinde konuştu.



0 Yorumlar

Yorum Gönder