YÖRÜKLER DİYARI HUZURKENT’TE HAMİT TUNA’YA COŞKULU KARŞILAMA


Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Yörükler Diyarı Huzurkent’te, yoğun bir kalabalık tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı.
Mersin merkez Akdeniz İlçesi’ne bağlı Huzurkent Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda, Başkan Hamit Tuna’yı dinlemek için bir araya gelen vatandaşlar salona sığmadı.
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin de hazır bulunduğu toplantıya;Huzurkent Mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Burada bir konuşma yapan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, desteklerinden dolayı Huzurkentlilere teşekkür ederek: “Huzurkent’in sevdası kurulduğu günden bugüne üç hilalledir ve MHP’dedir.MHP’nin Türkiye’de ilk kazandığı belediyede Huzurkent Belediyesidir.Allah sizden razı olsun” dedi.
Mütevazi siyaset yaptıklarını ve şahıslarla uğraşmadıklarını da vurgulayan Şimşek:“Herkesin kapısını çalacağız, elini sıkacağız, vatandaşlarımızın derdine derman olacağız. Biz mütevazi siyaset yapıyoruz. Hiçkimse ile uğraşmıyoruz. Hiç kimsenin bize söylediği sözlere cevap vermiyoruz. Çünkü bizim şahıslarla işimiz yok ama bizim yolumuzun doğru yol olduğuna inanıyoruz. Yoldan çıkıp yol arayanlara Huzurkent’ten sesleniyorum.50 yıldır MHP’lilerin yolu bellidir. Allah ömür verdiği süre içerisinde de sizlerin duaları ve destekleriyle bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Daha sonra söz alan Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna da kendileri ile gönül birliği olan Huzurkentlihemşehrilerine teşekkür ederek: “Hemşehrilerimiz bir kez daha gösterdi ki 31 Mart’ta herkes Hamit Tuna diyor.Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Başkan Tuna, koltuk adamı değil, hizmet adamı olduklarını belirterek: “Millet ortalaması hayatımızla siyasetle uğraşırken hiçbir zaman makamlar ve mevkiler bizi değiştirmedi. Asla kibire bürünmedik. Belediyecilik anlamında kimse bize bir şey diyemez.Yönetim anlamında da ben yaptım oldu mantığı ile hareket eden değil, birlikte ortak aklı ortaya koymak suretiyle hizmetlerimizi hayata geçirdik.Biz koltuk adamı değiliz, hizmet adamıyız. Biz, makamları, mevkileri, koltukları masalardan almadık.Biz gönüllerde yer edinebilmek için hizmetlerimizle, insani duruşumuzla milletimizin yüreğinde yer almak için bugüne kadar siyaset yaptık ve hizmet ettik” dedi.
11 Eylül’den itibaren Mersin’i karış karış gezerek hemşehrileri ile kucaklaştıklarını dile getiren ve gittikleri her bölgede muhteşem bir sevgi ile karşılandıklarını kaydeden Başkan Tuna: “11 Eylül’den beri Mersin kazan biz kepçe Anamur’dan Çamlıyayla’ya, Gülnar’dan Mut’a Silifke’ye, Aydıncık’tan Bozyazı’ya ve Erdemli’ye varıncaya kadar hemşehrilerimiz ile kucaklaşıyoruz.Yörükler Diyarı Huzurkent’te de siz değerli hemşehrilerimizin yoğun sevgisi bizleri oldukça mutlu etti” dedi.
Tüm hemşehrilerinin yeni yıllarını da kutlayan Başkan Tuna, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümünde, 3 Ocak 2019 Perşembe günü saat:08.00’de Toroslar Belediye Hizmet Binası önünden başlayacak Zafer Yürüyüşüne de davet etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder