TADER BAŞKANI ÖZSU, TARSUS’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 97.YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI



ANKARA Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu, Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı…
Semih Özsu mesajında: ‘’Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
Bu anlamlı günde TADER olarakAnkara’da yaşayan hemşerilerimizle birlikte,27 ARALIK 2018 Perşembe günü saat: 14:00’da ANITKABİR’de resmi tören yaparak mozoleye çelenk bırakacağız ’’dedi.
Özsu;“Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde Milli Mücadele ateşini yakan, vatanını, bayrağını ve namusunu savunmak için hepbirlikte kurtuluş mücadelesi vererek destan yazan Atalarımız, topraklarımızı işgalci düşmanlardan kurtararak, bugün bağımsızca yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini kanlarıyla,canlarıyla atmışlardır.
Atalarımızın bize bıraktığı en değerli miras olan Cumhuriyet’imizi yaşatmak için,gösterdikleri hedefler doğrultusunda daha güçlü bir Türkiye’yi, bizden sonraki nesillere bırakmak gibi bir sorumluluğumuz vardır.Kimsenin bir karış toprağında gözü olmayan Türkiye Cumhuriyeti, huzur ve barış içinde,istikrarlı bir şekilde her alanda daha da büyüyerek gücüne güç katacaktır. Bu nedenle, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve halkımızın refahı için ülke menfaatlerini gözeterek daha çok çalışmalıyız.
Bu anlamlı günde,Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRKbaşta olmak üzere,canlarını feda eden Kahraman Atalarımızıbir kez daha rahmetle, saygıyla ve minnetle anmak için,TADER olarak,Ankara’da yaşayan hemşerilerimizle birlikte 27 ARALIK Perşembe günü saat: 14:00’da Anıtkabir’de resmi tören yaparak mozoleye çelenk bırakacağız.
Ruhları Şad Olsun ”dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder