ANAMUR BELEDİYESİ KÖYLÜ ÜRETİCİ PAZARININ TEMELİ ATILDI


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin projelerinden birisi olan  Köylü Üretici Pazarının Temeli Atıldı.
 Akdeniz Mahallesinde gerçekleşen temel atma programına  Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti Anamur ilçe Başkanı Erdal Bulut, İYİ Parti Anamur Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akçoru ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “ öncelikle hizmetimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.  10 yıllık belediye başkanlığı dönemimizde  bir çok projeye imza attık.  Köylü Pazarı da bu projelerden birisi. Bizim bu projedeki amacımız; üretici ve halkın aracısız buluşmasıdır.  Sokak aralarında ürettiğini satmaya çalışan köylülerimizi aracısız, alıcıları ile buluşturmaktır. Köyden bir teyzemiz ürettiği peynirini, sütünü, sebzesini, meyvesini burada istediği zaman, istediği şekilde satışa çıkaracaktır. İnşallah en kısa zamanda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.
   5 ay içerisinde bitirilmesi planlanan   Köylü Üretici Pazarının  mimari projesi şu şekilde;    60metre uzunluğunda,  20metre genişliğinde, 1200metrekare kapalı çatı sistemi, polikarbon ışık geçiren yüzeyler ve çelik konstrüksiyon çatı sistemli pazar yeri, zabıta ve idare odaları bay bayan wc lerinin bulunduğu idari bina toplamda 50metrekare şeklinde planlanmıştır. Pazar yerinde 33 adet çelik direk bulunacak ve çatı örtüsü yüksekliği 5.50 metre olacaktır.


0 Yorumlar

Yorum Gönder