AHMET EGİN, TARSUS’TAN SONRA MERSİN’DE DE GÖNÜLLERİ FETHETTİ


Bizler Ahmet Egin’i yıllar önce Tarsus’ta tanıdık.
Kendisi o zamanlar  Tarsus’taki Özel Medical Park Hastanesinde büyük bir sorumluluk üstlenmişti. Kısa sürede halkla olsun, basınla olsun bir araya gelip herkesle kardeş ve arkadaş gibi oldu.

Bu güzel kentte başarısını kanıtladı.  Her kesimin sevgisini kazandı. Daha sonra Medical Park Hastaneleri genel merkezi kendisine yine önemli bir görev verdi. Bu yeni görevlendirmeden sonra Ahmet Egin, Tarsus’tan ayrıldı, Mersin’e geçti. Çünkü Özel  Medical Park Hastanesi artık Mersin’de de yeni ve modern bir  sağlık tesisi yaptırmıştı. Tam teşekküllü bu yeni hastane kısa sürede bölgenin gözdesi oldu.

Özel Tarsus Medical Park Hastanesi eski genel müdürü Ahmet Egin Tarsus’tan sonra Mersin’deki bu hastanenin genel müdür yardımcısı oldu. Ve kısa sürede orada da gönülleri fethetti.

4 yıl gibi bir süre Tarsus’taki hastanede görev yapan ve bu süre zarfında herkesimin sevgisini ve takdirini kazanan Ahmet Egin, sağlığa ve insanlara ne kadar önem verdiğini ispatladı.

Daha sonra yeni açılan Özel Mersin Medical Park Hastanelerinde genel müdür yardımcısı olan Egin, kısa sürede Mersin’de de sevilen ve sayılan bir isim oldu.
Egin, Tarsus’ta olduğu gibi Mersin’de de insan sağlığına büyük önem vererek 300 yatak kapasiteli Medical Park Hastanesinde bölgeye, ülkeye hizmet sunduklarını söyledi.
Bu nedenle biz de Ahmet Egin’e  Mersin’deki görevinde de başarılar diliyoruz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder