TADER, ANKARA’DA TARSUS’UMUZA ÖZEL YEMEK TANITIM GÜNLERİNE DEVAM EDİYOR



Kısa adı TADER olan Ankara Tarsuslular Derneği, Tarsus ve yemeklerini Ankara’da yaşayan Tarsuslularla birlikte konuklarına tanıtmaya devam ediyor.
17 Kasım 2018 günü gerçekleştirdikleri ‘’Tarsus Lahmacun Günü’’nde bir konuşma yapan TADER Genel Başkanı Semih Özsu; TADER olarak, kuruluşumuzdan bugüne Tarsus’umuzun tanıtımına, kalkınmasına ve gelişmesine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tarsus’umuzu her yönüyle tanıtmak için yapmış olduğumuz etkinliklerimizden biri olan ''Tarsus Kültürünü Tanıtım Günleri'' projemiz kapsamında, onbeş gün önce 1.sini gerçekleştirdiğimiz "Humus Yemeği Günü’’müzün başarılı geçen sunumundan sonra, 17 Kasım 2018 Cumartesi "Tarsus Lahmacun Günü’’n de Ankara ve Tarsus'tan katılan hemşehrilerimiz, konuklarımız ile birlikte gerçekleştirdik.
Zengin mutfağımızın bu nefis lezzetini Ankara'daki konuklarımıza sunmamız için gerekli hazırlığı Tarsus'ta yaparak, bizlere katkı sunan Tarsus ŞelaleSoroptimist Kulübü geçen dönemBaşkanı ve TaraydaAntika&Kafe'nin sahibi Sn. Aydan Dirik hanımefendiye ve emeği geçen dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca her etkinliğimize Tarsus'tan gelerek, bizleri yalnız bırakmayan Zirve Gazetesi sahibi Sn. Ferhat Günaştı'ya, DP Tarsus İlçe Başkanı Sn. Abdullah Kemal Aker’e ve değerli hemşehrilerimize, misafirlerimize katılımlarımdan dolayı çok teşekkür ediyor, Tarsus’umuzu ve lezzetlerini tanıtacağımız bir sonraki etkinliğimizde buluşmayı diliyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz’’dedi. ğımızın bu nefis lezzetini Ankara'daki konuklarımıza sunmamız için gerekli hazırlığı Tarsus'ta yaparak, bizlere katkı sunan Soroptimist Kulübü eski Başkanı ve Tarayda Antika&Kafe'nin sahibi Sn. Aydan Dirik hanımefendiye ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca her etkinliğimize Tarsus'tan gelerek, bizleri hiçbirzaman yalnız bırakmayan Zirve Gazetesi sahibi Sn. Ferhat Günaştı'ya,
DP Tarsus İlçe Başkanı Sn. Abdullah Kemal Aker, Meyad eski Başkanı Sn.İsmet Özen, YKÜ Hüsnü Bulut ve ismini sayamadığım çok değerli hemşehrilerimize, misafirlerimize katılımlarımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tarsusumuzu ve lezzetlerini tanıtacağımız bir sonraki etkinliğimizde buluşmayı diliyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz. ğımızın bu nefis lezzetini Ankara'daki konuklarımıza sunmamız için gerekli hazırlığı Tarsus'ta yaparak, bizlere katkı sunan Soroptimist Kulübü eski Başkanı ve Tarayda Antika&Kafe'nin sahibi Sn. Aydan Dirik hanımefendiye ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca her etkinliğimize Tarsus'tan gelerek, bizleri hiçbirzaman yalnız bırakmayan Zirve Gazetesi sahibi Sn. Ferhat Günaştı'ya,
DP Tarsus İlçe Başkanı Sn. Abdullah Kemal Aker, Meyad eski Başkanı Sn.İsmet Özen, YKÜ Hüsnü Bulut ve ismini sayamadığım çok değerli hemşehrilerimize, misafirlerimize katılımlarımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tarsusumuzu ve lezzetlerini tanıtacağımız bir sonraki etkinliğimizde buluşmayı diliyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz.


0 Yorumlar

Yorum Gönder