NEVZAT ÇETİN AK PARTİDEN TARSUS BELEDİYE BAŞKANLIĞINA A. ADAYLIĞI AÇIKLAMASINI YAPTI



İş adamı Nevzat Çetin, AK Parti Tarsus ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıda  AK Parti Tarsus  Belediye  Başkanlığı aday adaylığı açıklamasını yaptı. Çetin; ‘’Akıl ve ilmin ışığında hazırladığımız  projelerle  Tarsus’u AK belediyecilik  ile tanıştırmak  için geliyoruz’’ dedi.
AK parti ilçe Teşkilatında düzenlene ve yoğun ilginin olduğu Nevzat Çetin’in  aday adaylığı  açıklama toplantısında ilk konuşmayı ilçe başkanı  İbrahim Gül yaptı. Gül yaptığı konuşmada 2019 yılı mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimine gece demeden gündüz demeden Tarsus’u AK belediyecilik ile tanıştırmak çalıştıklarını ifade den Gül, ‘’Genel merkezimiz kimi aday gösterirse göstersin  adayımızın etrafında kenetlenerek, 2019 yılında yapılacak belediye seçimlerinde  Tarsus’u Ak belediyecilik ile buluşturmak  istiyoruz. Tarsus Belediye Başkanlığına a. Adayı olan Nevzat Çetin beye  çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Tarsus  Belediye Başkan aday adayı  Nevzat Çetin Tarsus Belediye Başkanlığına  a. Adaylığını açıkladığı  konuşmada şunları söyledi: ‘’ 2019 yılı mart ayında  yapılacak olan mahalli idareler  seçimi ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik  dış baskılardan dolayı büyük önem kazanmıştır’’ diyen Çetin, birlik ve berabeliğe vurgu yaptığı  konuşmasına devamla ‘’Bugün Tarsusumuzu güzelleştirmek, geliştirmek,  modern bir şerhir önemli bir ticaret merkezi  ve kimsenin  açta açıkta  kalmadığı bir şehir yapmak önce Allah’ın sonra siz değerli Tarsus’luların desteği ile  yeni bir başlangıç yapıyoruz. Olmazsa olmazımız kırmızı çizgimiz adalet ve ahlaktır.  Yolumuz sevgi ve paylaşmak yoludur’’ dedi.
AK parti Tarsus Belediye başkan a. Adayı Nevzat Çetin, Mersin’in en büyük ilçesi olan Tarsusun büyükşehir belediye başkan adayımıza da en büyük desteği vereceğini  onunla el ele omuz omuza dolaşarak  büyükşehrin kazanılmasında  çok ciddi bir pay sahibi olacağını söyledi.

Çetin, konuşmasının son bölümünde  çıkmış oldukları bu yolda  gece demeden gündüz demeden  çalışacaklarını çalmadık kapı  sıkmadık el  bırakmayacaklarını dile getirerek  ‘’yeni Tarsus’u sevgiyle paylaşarak ve elele vererek yöneteceğiz’’ dedi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder