MERSİN POLİSİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR



Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı çalışmalarla suçlulara göz açtırmıyor. 

Mersin Polisince  Ruhsatsız Ateşli Silahlara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 4 adet ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 4 adet şarjör ve 161 adet fişek, 2 adet pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, tabancalara ait 75 adet fişek, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca ele geçirildi. Yakalanan 7 silah  sahibi hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.
Ayrıca kaçak sigara ve kaçak tütün ticareti yapan  şahıslara yönelik olarak yapılan operasyonel çalışmalarda yedi ayrı noktada toplamda 2109 paket değişik markalarda bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ile 36 kg. Kaçak Tütün ele geçirilirken bu işi yapan şahıslar hakkında  tahkikat  başlatıldığı bildirildi.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 91 ZANLI YAKALANDI
Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 13 gün içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarda, çeşitli adreslere operasyon düzenlenirken, bazı arama ve kontrol noktalarında da denetimler gerçekleştirildi.

Kontrollerde "hırsızlık, tutuklu veya hükümlünün kaçması, yaralama, şantaj, uyuşturucu madde ticareti yapmak, özel belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüte üye olma, nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, dolandırıcılık ve nitelikli yağma" suçlarından aranan 91 zanlı yakalandı.
Haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlüler, ceza infaz kurumlarına teslim edildi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder