MEHMET YILDIZ’IN A. ADAYLIĞI AÇIKLAMASI MİTİNG GİBİ GEÇTİ



AK Parti eski ilçe Başkanı ve Belediye Meclis üyesi olarak görevine devam eden Mehmet Yıldız, Tarsus Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
AK parti  Tarsus Belediye başkan a. Adayları  Av. Hicabi Öksüz,  Ramazan Yıldırım ve Güllü Can’ın da  katıldığı  a. Adaylığı açıklama törenine   Mehmet Yıldız’ın İlçe Başkanı olduğu dönemdeki AK Parti Tarsus İlçe teşkilatındaki Yönetim Kurulu üyeleri, birlikte çalıştığı köy ve mahalle muhtarları, eşi ve çocukları ile kendisini seven ve inanan coşkulu kalabalığın  katılımıyla  a. Adaylığı  açıklama töreni  adeta  mitinge dönüştü.

Tarsus’u AK Belediyecilikle tanıştırmak istediğini vurgulayan Mehmet Yıldız, Tarsus Belediyesinin AK Belediyecilikle tanışmasının Tarsus’un ve Tarsus’ta yaşayanların geleceği açısından kaçınılmaz olduğunu ifade etti.
Mehmet Yıldız  yaptığı  konuşmada şunları söyledi:  “Sözlerime başlamadan önce bu Pazartesi gününden itibaren idrak ettiğimiz Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Sen olmasaydın ben bu cihanı yaratmazdım” sözünün muhatabı Resulü Kibriya, Resulullah Embiya Sallallahu vesellem efendimizin ve onun ehli beytine Selam ve salat olsun. Biz seni görmeden sevdik Resullullah. Burda toplandığımız gibi mahşerde de Resullullahın Livai Hamd sancağının altında toplanmayı Allah hepimize nasip etsin.
Aziz vatanın bağrına düşman dayamış hançerini, yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini demiş Namık Kemal.  Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini, bulunur elbet kurtaracak baktı kara Maderini diyerek vatanı kurtarmak için kanlarını canlarını veren şehit ve gazi olan Aziz Atatürk ve  silah arkadaşlarını rahmetle , minnetle ve şükranla anıyorum.
Teröre karşı vatan savunmasında kanlarını döken ve canlarını veren güvenlik kuvvetlerimizi de rahmetle  ve minnetle anıyorum. Ayrıca 15 Temmuz’daki terör olayları münasebeti ile canlarını kaybeden sivil vatandaşlarımıza rahmet diliyor, terörü lanetliyorum. O zaman 27 gece sizlerle birlikte nöbet tuttuk.
Bugün “öğretmenler günü”. Bu vesile ile partimizin kurulduğu günden  itibaren ilmek ilmek dokunmuş bu davaya hizmet etmiş, ahirete irtihal etmiş tüm partililerimize de Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Ne mutlu davasına sadık kalanlara, yılmadan yorulmadan engel tanımadan bu davaya
Bundan 2 yıl önce ilçe başkanlığından ayrıldığımda kimseye küskün ve kırgın olmadığımı belirtmiştim. Ve Hz.  Mevlana’nın dediği gibi “Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük” demiştim. Hz. Mevlana’nın dediği gibi ne zaman bilmem sen yeter ki o kapıda durmasını bil, Hu kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil demiş.
İnsan niyet ile nasip arasında bir çizgide yaşar. Allah niyetimizi Salih nasibimizin de hayırlı etsin. 10 yıldır Ak partide tarlada izi olan nefer olarak başka bir bahar olarak addettiğim millete hizmet yolunda Tarsus belediye başkan aday adaylığımı saygıyla ifade ve ilan ediyorum. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun.
Benim derdim Tarsus, Benim derdim gençlerimiz, Benim derdim Türkiye. Benim derdim partimin bu şehirde başarılı olup kentin imar ve ihyasında söz sahibi olması. Gençler hazinemizdir. Gençler geleceğimizdir. Gençlere sahip çıkan geleceğe sahip çıkar.
 Bu şehirdeki esnafların sorunlarından kentin mevcut potansiyelini verimli kullanmaya devlet imkanlarını da kullanarak yaşam standartları yükseltilmiş Akdeniz’in yıldızı, yükselen değeri yapmak için yaşam koşulları iyileştirilmiş mutlu ve huzurlu bir Tarsus için, Tarsus’u Ak Belediyecilik ile tanıştırmak için geliyoruz. Tarsus’u Akdeniz’in yıldızı yapmaya geliyoruz. Yunus Emre’nin dediği gibi “ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim" dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder