GİRNE MAHALLESİ TAZİYE EVİ TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI



Tarsus Belediyesi tarafından Girne Mahallesi’nde yaptırılan Taziye Evi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.
Taziye Evi temel atma töreni vesilesiyle Girne Mahallesindeki hemşerileriyle kucaklaşan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, mahalleliler tarafından coşkuyla karşılandı.
Yaklaşık bir ay içerisinde taziye evinin tamamlanacağının müjdesini veren Belediye Başkanı Şevket Can, konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaptı.
Kendisini çok fazla camii ve taziye evi inşa ettiği için eleştirildiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, “Bizleri eleştirenler bu mahallelere bir kez uğrayıp neye ihtiyacınız var diye sormamıştır. Bizler vatandaşlarımızın neye ihtiyacı varsa, ne istiyorlarsa onları yapıyoruz” şeklinde konuşarak haksız eleştirilere cevap verdi.
“Bu eleştirileri yapanları arabaya bindirip bizi Girne Mahallesine götür desek yolunu bulamazlar” şeklinde esprili bir yorumda bulunan Başkan Can’ın sözleri alkışlarla karşılandı.
Başkan Can, “Tarsus Belediyesi olarak birinci önceliğimiz Tarsus’ta huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozdurmamaktır. Biz her mahallemizde vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla istişare ederek onların istediği ihtiyacı doğrultusunda hizmet yapıyoruz.  Bizi eleştirenler muhtarlarımıza sorsunlar. Talep neyse onu yapıyoruz. Girne mahallemizde de muhtarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişi yaparak özellikle taziye evi yapılmasına karar verdik. Öncelikle belirtmek isterim bu taziye evimizin bir ay önce temel atacaktık ancak hava şartlarından dolayı bu güne kısmet oldu. Ayrıca her hafta bir açılış dedik bu taziye evimiz de bir aya kalmaz vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca Girne mahallemizde özellikle öğrenci kardeşlerimizden gelen diğer bir istek de alt veya üst geçit. Bu bölge karayollarına ait olduğu için Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle görüştük takipçisi olacağız. Vatandaşlarımızın sorunları bizim sorunumuzdur. Belediye olarak ayrım yapmadan ayırmadan ötekileştirmeden bu memlekete hizmetler yaptık. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için birliğin beraberliğin kardeşliğin adresi olduk. Birliğin adı Tarsus Belediyesi bunu hep birlikte başardık” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder