CHP’Lİ İŞADAMI SAVCI, AK PARTİ’YE KATILDI



Başkan Gül ve yöneticiler Savcı’ya Erdoğan’ın tablosunu armağan etti
Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hali esnaflarından, Ticaret ve Sanayi Odası’nda uzun yıllar Yönetim Kurulu üyeliği yapmış olan işadamı Yasin Savcı, AK Parti’ye üye oldu.

Uzun yıllar Ticaret ve Sanayi Odası’nda ve Halciler Derneği ile Ticaret ve Sanayi Odası'nda yöneticilik yapan Yasin Savcı, Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatına giderek üye kaydını yaptırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar siyaset yaptıktan sonra Ak Parti’ye geçme kararı aldığını söyleyen Yasin Savcı, “Bana, kapılarını ve yüreklerini açan Ak Parti ailesine teşekkür ediyorum. Aktif olarak görev alarak özellikle yerel seçimlerde başarı kazanılması için omuz vereceğim” dedi.

Partili yöneticilerle birlikte Hal’e giderek Yasin Savcı’yı işyerinde ziyaret eden AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Yaş Sebze ve Meyve Hal’inin tanınmış ve sevilen esnafları arasında yer alan Yasin Savcı’nın partimizin saflarına katılması bizlere güç vermiştir. Kendisiyle yol arkadaşlığı yapacağımız için mutluyuz” dedi.

Yasin Savcı’ya Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablosunu hediye eden Başkan İbrahim Gül, “Ak Parti Tarsus İlçe teşkilatı olarak yoğun bir tempo içerisinde yerel seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız genel iktidarla, yerel iktidarı buluşturmak; kentin geleceğini ilgilendiren devasa projelerin hayata geçmesi adına, Belediye’nin Ak Parti’ye geçmesinde büyük fayda olacak. Bu noktada gece-gündüz çalışıyoruz. Kentin makus talihinin değiştirmek için gayret gösteriyoruz. Yasin Savcı’nın partimize katılmış olması bizlere güç vermiştir” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder