BAŞKAN CAN, “ÖĞRETMENLERİMİZ ÖNÜMÜZÜ AYDINLATAN IŞIKLARIMIZDIR”


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Öğretmenlerin Günü’nü kutladı.
‘’24 Kasım Öğretmenler Günü” ile ilgili olarak bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Şevket Can, öğretmenliğin en onurlu ve en kutsal mesleklerden biri olduğunu ifade etti.
Başkan Can, “Öğretmen demek anne demek, öğretmen demek baba demek, öğretmen demek ülkenin geleceği demek, öğretmen demek fedakarlık demek, öğretmen demek umut demek. Başta bizleri yetiştiren ve ülkemizin geleceğine yön veren öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 

Bugün böyle bir coğrafyada ülkemiz birlik, beraberlik ruhuyla hala yoluna devam edebiliyorsa bunda en büyük pay ülkesini bayrağını seven çocuklar yetiştiren öğretmenlerimizindir. Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk‘ün yolunda ülke değerlerine sahip çıkan nesiller öğretmenlerimizin eseri olmuştur bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir. Bu anlamda kurtuluşumuzun anahtarı öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz yolumuzu aydınlatan ışıklarımızdır. Sevgili öğretmenlerimize bu meşakkatli görevlerinde başarılar diliyorum. 

Başta Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Şehit Öğretmenimiz Buminhan Temizkan ve diğer Şehit Öğretmenlerimizi, ülkesini memleketini seven hayatta olmayan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad Mekanları cennet olsun. Halen görevi başında, emekli olmuş olan tüm Öğretmenlerimizin ve sevgili eşim Öznur Kara hanımın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder