BAŞKAN CAN, MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, tüm İslam aleminin ve Tarsusluların Mevlid Kandilini kutladı.

20 Kasım 2018 Salı günü Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek programda Serdar Tuncel, Ömer Tuğrul İnançer ve Ömer Karaoğlu Tarsuslularla birlikte olacaklar.
Başkan Can, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Can mesajında "Bütün İslam alemininMevlidKandili'ni kutlar, dünyaya, ülkemize, Tarsus’umuza barış, kardeşlik, huzur ve sağlık getirmesini dilerim" ifadelerine yer verdi.

Başkan Can, “Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gecenin 1447. yıldönümünde bir kez daha O’nun kıymetini ve örnek hayatını idrak edeceğiz. Şüphesiz O Allah’ın sevgilisiydi. Şüphesiz O en güvenilirdi. Şüphesiz O örnek ahlak sahibiydi. Bizlere düşen görev O’nun çizgisinde yürümek ve hayatını örnek almaktır. O’nun emanetlerine sahip çıkmak, hayatını örnek almak ve aydınlattığı yolda yürümekle olacaktır. Çünkü O’nun örnek hayat çizgisi, söz ve davranışlarının temsil ettiği değerler bütünü, bizler için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir özelliktedir. Diğer yandan Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve duygularımızın daha da güçlenmesine vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Can, ayrıca, Tarsus Belediyesi olarak  20 Kasım 2018 Salı günü Kapalı Spor salonunda düzenleyecekleri Mevlid-i Nebi Özel Programına tüm vatandaşları davet etti.

Saat 19.00’da başlayacak olan programda Serdar Tuncer, Ömer Tuğrul İnançer, Ömer Karaoğlu ve Fatma Beyza Gündoğan yer alacak.

0 Yorumlar

Yorum Gönder