BAŞKAN CAN, KHK İLE KADROYA GEÇEN PERSONELLERİNİ SEVİNDİRDİ


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, KHK ile kadroya geçen personellerini toplu sözleşme yaparak sevindirdi.
KHK ile Hizmet alımı, geçici işçilikten kadroya geçen personellerin ücret ve diğer mali, sosyal haklarının belirlenmesinde esas alınacak toplu sözleşme töreni gerçekleştirildi.
Belediye Meclis Salonunda yapılan toplu sözleşme törenine kadroya geçen 412 personel katıldı.
Kadroya geçen personellerine müjdeli haberi veren Belediye Başkanı Şevket Can, yapılan toplu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Başkan Can, “KHK ile Hizmet alımı geçici olarak çalışan ve kadroya geçen belediye personellerimizin ücret ve diğer mali, sosyal haklarının belirlenmesinde esas alınacak toplu sözleşme töreni için burada bulunuyoruz. Devletimiz sizlere Nisan ayında %4 zam vermişti. Artı Temmuz ayında %4 bir daha zam verdi. Tarsus Belediyesi olarak bizler Nisan ayından itibaren devletimizin vermiş olduğu zammı sizlere ödeme yapmamıştık. Bugünde bu evrakımızı imzalayarak Nisan ayından itibaren hakkınız olan %4 zammı ve Temmuz’da almış olduğunuz %4 zammı sizlere vermiş oluyoruz. İnşallah Ocak ayında da asgari ücret iyi bir şekilde artış sağlar. Güzel şehrimize hep birlikte gece gündüz demeden hizmet veriyoruz. Herkes işine sahip çıkacak. Çalışmalarınızda başarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder