YOUTUBER MUSTAN’I MİNİK HAYRANLARI BÜYÜK BİR COŞKU İLE DİNLEDİ



Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Mersin Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali, dördüncü ve son gün etkinlikleri kapsamında YouTuber Hasan Mustan’ı ağırladı.Minik hayranları tüm şarkıları Mustan ile hep bir ağızdan söyledi.
Adan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Amfi Tiyatro’da minik hayranları ile bir araya gelen YouTuber Hasan Mustan mini bir konser verdi. Amfi Tiyatro’yu dolduran coşkulu kalabalık şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek, Mustan’ı büyük bir coşku ile dinledi.
YouTube'daoldukça sevilen bir kanal olan ‘Sesegel’ kanalının sahibi olan Hasan Mustan, ‘Akdeniz Akşamları’ ve ‘Kara Sevda’ parçasını seslendirdikten sonra konserini ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ parçası ile sonlandırdı. Şarkıları minik hayranları ile birlikte hep bir ağızdan söyleyen Hasan Mustan, Amfi Tiyatro’yu seslendirdiği şarkılar ile inletti.
Aksaray Üniversitesi’nde Ses Eğitimi Öğretmeni olan ve aynı zamanda bir YouTube kanalı bulunan YouTuberHasanMustan, “YouTube kanalımda da çocuklara mümkün olduğunca güzel ve eğlenceli içerikler sunmaya çalışıyorum. Oyun kanalı ve o benim hobim. Orada çok güzel bir kitle var. O kitleyle böyle arada sırada buluşmak da müthiş bir duygu. Bugün ki kitle de müthiş. Hepsi efsane. Ben onlara sese gelenler diyorum ve sese gelenler bir başka. Hepsi pırıl pırıl, genç ve dinamik çocuklar. Çok keyiflilerdi, hepsine teşekkür ediyorum geldikleri için” dedi.
Engelsiz Sanat Festivali’nde olmanın çok güzel bir duygu olduğundan söz eden Mustan, “Benimle ilk iletişime geçtikleri zaman zaten koşa koşa geldim. Hiçbir şey talep etmeden. Çünkü Mersin benim memleketim. Burada böylesine güzel ve dünya çapında bir organizasyon olması, beni bir hayli mutlu etti. Ayrıca farkındalık yaratmak adına da çok önemli bir proje. İlerleyen zamanlarda da eğer böyle imkânlar verilirse yine katılmak istiyorum. YouTube kanalımdan birçok takipçim şu anda burada ve yaşı çok küçük gençler burada. Onlar bizim geleceğimiz. Onlara da bu duyguyu aşılıyor olabilmek, benim için gurur verici bir durum. Bu tip organizasyonların artması, daha geniş kitlelere duyurulması lazım. Ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bu organizasyonda emeği geçen onlarca kahramana sizlerin vasıtası ile çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Mustan, sahne performansının ardından kendisini dinlemeye gelen hayranları ile tek tek hatıra fotoğrafı çekildi. Mersin Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Taşkıner Ketenci de Mustan’aplaket ve çiçek takdim etti.




0 Yorumlar

Yorum Gönder