TARSUS KAYMAKAMI YÜKSEL ÜNAL KARETE’DE MADALYA ALAN SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ



Tarsus  KaymakamıYüksel Ünal Tarsus Gençlik ve Spor Müdürlüğünü ziyaret ederek  burada yapılan çalışmalar ile ilgili İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Tarsuslu’dan bilgi aldı. Karatede  madalya alan sporcuları ödüllendirdi.
İller arası yapılan  turnuvalarda Tarsus’u temsil eden Karete Spor Klubü sporcularından madalya kazanan    yaklaşık onsekiz  sporcuya Kaymakamız  Yüksel Ünal  Eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye ederek ödüllendirdi.
Gençlik  Spor  Merkezi  karete salonunda gerçekleşen hediye takdim törenine Tarsus Gençlik Spor Müdürü Murat Tarsuslu,Halk Eğitim Müdürü  Mehmet Gürsoy , çok sayıda veli ve  sporcu  katıldı.
         Tarsus Karete  Spor  takımı öğrencilerine   Kaymakam Yüksel Ünal  hediye takdimi sırasında ‘’ İlçemizdeki gençlerimizin spora yönelmesindeki artış son derece memnuniyet verici. Gençlerimizin spora birlik ve beraberlik içinde gönül vermesi bizi çok mutlu ediyor. Spor’a ve sporcuya  desteklerimiz devam edecek. Katıldığı turnuvalarda başarı elde ederek aldığı ödüllerle ilçemizi gururlandıran  gençlerimizin  başarılarını tebrik ediyor ve  daim olmasını diliyorum. Antröner hocalarımızı tebrik ediyor çalışmalarından dolayı kutluyorum. ‘’ifadelerine yer verdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder