TALAY,TARSUS’TA ADAY GİBİ KARŞILANDI



CHP Genel Başkan Baş Danışmanı, Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, bugün kahvaltıda  Tarsus basını ile bir araya gelirken, öğleden sonra da Tarsus’ta partisinin ilçe binası önündeki alanda CHP'den Mersin Büyükşehir Belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binası önünde toplanan partili ve  vatandaşlara hitab eden İstemihan Talay, aday adaylığını Mersin’den sonra Tarsus’ta da  açıklayarak Mersin’in geleceğini belirlemek için hep beraber yola çıkmak amacıyla toplandıklarını ve Mersin Büyükşehir Belediyesini yeniden kazanacaklarını söyledi.
Talay, CHP Tarsus ilçe binası önünde yaptığı basın açıklamasında, Mersin’i geleceğe taşımak için hep beraber yola çıkmak amacıyla toplandıklarını "Bu kenti, geleceğe hoşgörülü bir şekilde, demokratik bir yönetim altında, bütün vatandaşlarımızı eşit gören, hepsiyle bütünleşen bir yerel yönetim anlayışıyla yönetmek bizim görevimiz olacaktır.

Ben bu yola çıkarken, 40 yıllık birikimimi, kendi adıma yaptığım üretimi, adımı, ismimi ve bir ölçüde hepinizin önünde şerefimi ve namusumu koyarak yola çıkıyorum. Biz hiçbir zaman yapacağız anlayışı içerisinde olmuyoruz. Konuştuklarımız sadece yaptıklarımızın tekrarıdır. Geçmiş zamanla konuşarak geleceğe ışık tutuyor, geleceğimizi belirlemek istiyoruz."
Talay, bütün yaşamı, yöneticilik hayatı boyunca dinleyerek öğrendiğini, öğrendiklerini de yerine getirme konusunda tereddüt etmediğini bildirdi.
"Bize güvenin, inanın." diye konuşan Talay, "Biz bugün ne söylediysek yarın onu da gerçekleştirecek hem birikime hem inanca hem de tecrübeye sahibiz." dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder